• De lekkerste bierpakketten van groot tot klein
  • Speciaalbier voor 17:00 besteld, morgen in je koelkast
  • Gratis verzending vanaf €75,-

DE WANDELENDE SLIJTERIJ BIEREN 🍻


Alderbastend is Achterhoeks voor ‘enorm’ of ‘ontzettend’. Als je dus alderbastend veel zin in een biertje hebt, dan heb je enorm veel zin in een biertje. En met de verschillende 'personages' die je kunt drinken, wordt dat genieten. Proost!


Kees Bubberman was al jaren professioneel brouwer in het Zeeuwse Kamperland, toen hij begin 2015 Brouwerij Kees opende in zijn thuisstad Middelburg! Nog geen jaar later werd hij tot vierde beste nieuwe brouwer wereldwijd verkozen door de toonaangevende craft beer-liefhebbers site Ratebeer.com.


DAVO is ontstaan in 2012. Er werd toen gebrouwen in pannen! Inmiddels is DAVO uitgegroeid tot een team van 36 gepassioneerde bierliefhebbers, een brouwerij en twee bars: De DAVO Brewpub in Deventer en de DAVO Bar in Arnhem.

 


Brouwerij Bluswater is van 3 jongens die de 2 mooiste hobby’s ter wereld combineren; bierbrouwen en brandweerman zijn. Tussen de diensten door wordt er bier gebrouwen van echt bluswater!


De birdies van Bird Brewery brouwen sinds 2016. In die jaren zijn ze veelvuldig in de prijzen gevallen met  smaakvolle bieren, met pakkende namen. Cheers!


Bronckhorster Brewing Company is een brouwerij gevestigd in het prachtige en historische landschap van de Achterhoek, waar op ambachtelijke wijze zowel klassieke bierstijlen als innovatieve bieren gebrouwen worden.


Gebrouwen door de zwagers Tim, Tim en Felix. Met alle drie ruime ervaring in de bierwereld vonden we het tijd worden om, samen Craft bieren te brouwen. Uitdagend gebrouwen bieren zonder onnodige toevoegingen, maar tjokvol smaak dus!


Gebrouwen door Vrouwen is ontstaan als hobby van twee Amsterdamse zussen. Ze begonnen in 2013 met bier brouwen, gewoon thuis in een pan van 35 liter. Met vallen en opstaan hebben ze zich het brouwproces eigen gemaakt en nu weten ze precies hoe ze een fris, zoetig en smaakvol bier kunnen maken! 


Bierliefhebbers Jaap Hermans en Erwin van Moll hebben in 2013 in hartje Eindhoven een eigen brewpub geopend. De vraag naar speciaalbier werd alleen maar groter en dus kozen ze ervoor om Brouwerij Van Moll te openen, waarmee ze de eerste brouwerij in Eindhoven werden!


Bier uit Noorwegen! In 2012 kregen Vinko, Anders en Thomas het idee om bier te gaan brouwen. Met wat geleend geld en een klein business plan ontstond de eerste brouwerij en inmiddels gaan hun bieren al ruim de Noorse grenzen over!