Bedenktijd/retour

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@wandelendeslijterij.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wandelende Slijterij
T.a.v. Afdeling retouren
Industrieweg 11
8263AA Kampen

Product ruilen?

Producten kunnen niet geruild worden voor andere producten. Mocht je toch een ander product willen retourneer dan het bestelde product, deze zullen wij binnen 14 dagen na ontvangst aan je crediteren. In de tussentijd kun je het juiste product opnieuw bestellen, deze heb je dan (mits alles goed gaat aan de kant van PostNL) de eerstvolgende bezorgdag thuis.

Adres wijzigen

Wanneer je jouw bezorgadres wilt wijzigen, raden wij je aan om contact op te nemen via info@wandelendeslijterij.nl of te bellen naar +31 6 21 63 89 37